BOLIG

Lukk

Muruvika, tilbygg

Tilbygg til 70-talls enebolig på Muruvika. Tilbygget består av en utleieleilighet i sokkelen, inngangsparti i 1. etasje, samt stue med en fantastisk utsikt mot fjorden.

Lukk

Husbyåsen, Enebolig

Enebolig over 3 plan med utleie i sokkel. Utsiktstomt på Husbyåsen, Stjørdal. Hovedinngang i sokkel med store terrasser i vært plan, også en større takterrasse.

Lukk

Beistadgrenda, Enebolig

Enebolig med sine stramme og rene linje. Huset et tilpasset en skrå tomt, hovedinngangen ligger på øvre plan med panoramavinduet, stor terrasse og flott utsikt.

Lukk

Nedre Stokkanveg 2 A, B og C, Stjørdal

3 eneboliger i rekke. Fint beliggende i kanten av Nedre Stokkanvegen, med flott utsikt. Hver av husene har et BRA areal ca. 166 m2 i tillegg kommer garasje og balkonger.

Husene er godkjent og avventer oppstart.

Lukk

Prestmoveien 59 D, eneboliger

Fire eneboliger i kjede på Prestmoen, Stjørdal. Boligene går over to plan og har en åpen og lys stue/kjekkenløsning med åpen himling. Alle boligene har store takterrasser over carportene med deler av dette arealet inntrukket under hovedtaket. Det er muligheter for 4 soverom.

Lukk

Nedre Kyllan, Enebolig

Enebolig i Hegra med en utleieleilighet i sokkel. Krevende tomt med bratt skråning, men med uhindret utsikt mot vest og nord har vært viktig for formgiving av bygget. Et lyst og luftig trapperom binder bygget vertikal sammen.